Πάνω Frame [668xX]
Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
 
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ » Ανακαίνιση - Εκμοντερνισμός

Με την ανακαίνιση
Αντικαθίστανται τα επιμέρους παλαιά εξαρτήματα των ανελκυστήρων είτε επειδή έχουν υποστεί φθορά λόγω της χρήσης τους, είτε επειδή δεν πληρούν τις νέες προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία. Αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφαλείας & άνεσης των χρηστών του ανελκυστήρα. Βελτιώνεται η αισθητική των παλαιών θαλάμων, η οποία μειώνεται αισθητά με το πέρας του χρόνου.
Επιτυγχάνεται η βέλτιστη λειτουργικότητα του ανελκυστήρα.
Εξοικονομείται ενέργεια (με την εγκατάσταση VVVF inverter).
Πιστοποιείται ο παλαιός ανελκυστήρας και ανανεώνεται η άδεια λειτουργίας του.

Θάλαμος
Σκοπός της ανακαίνισης του θαλάμου είναι η κάλυψη των σημείων ασφαλείας που ορίζει η νομοθεσία καθώς και στη βελτίωση της αισθητικής.

Εσωτερική πόρτα θαλάμου (bus)
Η εσωτερική πόρτα είναι το κύριο μέτρο προστασίας των επιβατών αφού δεν επιτρέπει την επαφή τους με το φρεάτιο κατά την κίνηση του ανελκυστήρα.

Κινητήρας
Οι κινητήρες οι οποίοι βρίσκονται χρόνια σε καθημερινή πολλαπλή χρήση και έχουν υποστεί  φθορές, αντικαθίστανται με νέους αναβαθμισμένης ποιότητας υλικών αντοχής ενώ σημαντικό πλεονέκτημα τους είναι η μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

Ηλεκτρική εγκατάσταση
Αντικαθιστώντας την ηλεκτρική εγκατάσταση αποφεύγουμε την εμφάνιση βλαβών  & βραχυκυκλωμάτων λόγω των παλαιωμένων αγωγών.

Κομβιοδόχοι

Παράλληλα με την  αντικατάσταση της ηλεκτρικής εγκατάστασης, συνιστάται η αλλαγή εξωτερικών & εσωτερικής κομβιοδόχου. Οι εσωτερικές κομβιοδόχοι περιλαμβάνουν ενσωματωμένη διάταξη τηλεφωνικής συσκευής σε περίπτωση εγκλωβισμού. Επιπλέων παρέχεται η δυνατότητα λειτουργίας με κλειδί ή με μαγνητική κάρτα. Οι νέες εναρμονίζονται με τα νέα νομοθετικά μέτρα που αφορούν τα  άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πίνακας χειρισμού
Ο ηλεκτρικός πίνακας είναι το κύριο εξάρτημα για τη λειτουργία του ανελκυστήρα. Η αντικατάσταση κρίνεται αναγκαία κατά την ανακαίνιση, ώστε όλα τα ηλεκτρικά & ηλεκτρονικά συστήματα να λειτουργούν άψογα. Στους μηχανικούς ανελκυστήρες προτείνεται η τοποθέτηση πίνακα με λειτουργία inverter για μεγαλύτερη οικονομία. Ακόμη σε συνδυασμό με τον πίνακα μπορεί να τοποθετηθεί και διάταξη απεγκλοβιστικού συστήματος.

 

 

 

 

 

ΘΑΛΑΜΟΣ
ΘΑΛΑΜΟΣ
 
 
ΘΑΛΑΜΟΣ
ΘΑΛΑΜΟΣ
 
 
ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΣ ΘΑΛΑΜΟΥ
ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΣ ΘΑΛΑΜΟΥ
 
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
 
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
 
 
INVERTER
INVERTER
 
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΣ
 
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΣ
 
 
Εμφάνιση 1 έως 8 (από 8 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]