Πάνω Frame [668xX]
Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
 
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]

 

 Η εταιρεία Αϊβάζογλου, με εφόδιο την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανελκυστήρων, έχει ως μοναδικό μέλημα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Προτεραιότητά μας είναι η άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε υπηρεσία μας ζητηθεί,πάντα με γνώμονα τις κτιριακές ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η ασφάλεια αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο των υπηρεσιών μας.


Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρίες ειδών ανελκυστήρα από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνεται με βάση την υψηλή ποιότητα, το σωστό σχεδιασμό και την ανάπτυξη της τεχνολογίας αιχμής. Η εταιρεία Αϊβάζογλου, από τις πρώτες στον κλάδο, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει:

 

                                               

 

Η συνεχής παρουσία μας σε σεμινάρια και εκθέσεις στο εξωτερικό και η ανελειπής ενημέρωση και η πολύτιμη εμπειρία μας, δικαιολογούν πλήρως την επιτυχημένη πορεία και τη διαρκή μας ανάπτυξη.

 

Λύσεις για ΑΜΕΑ

Η εταιρεία μας, καταλαβαίντας την ανάγκη κάθε ανθρώπου για ελεύθερη μετακίνηση μέσα σε ένα χώρο που διαθέτει κλιμακοστάσια, σας προτείνει λύσεις με ανελκυστήρες σκάλας. 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ επάνω στην εικόνα.

  

 

 

 

 Προσφορές
Δεν υπάρχουν προϊόντα.
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]