Πάνω Frame [668xX]
Ελληνικά English
Αρχική σελίδα Περισσότερα
 
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Newsletter Περισσότερα
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]

 

 Η εταιρεία Αϊβάζογλου, με εφόδιο την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία στον κλάδο των ανελκυστήρων, έχει ως μοναδικό μέλημα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Προτεραιότητά μας είναι η άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε υπηρεσία μας ζητηθεί,πάντα με γνώμονα τις κτιριακές ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η ασφάλεια αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο των υπηρεσιών μας.


Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρίες ειδών ανελκυστήρα από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνεται με βάση την υψηλή ποιότητα, το σωστό σχεδιασμό και την ανάπτυξη της τεχνολογίας αιχμής. Η εταιρεία Αϊβάζογλου, από τις πρώτες στον κλάδο, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει:

 

                                               

 

Η συνεχής παρουσία μας σε σεμινάρια και εκθέσεις στο εξωτερικό και η ανελειπής ενημέρωση και η πολύτιμη εμπειρία μας, δικαιολογούν πλήρως την επιτυχημένη πορεία και τη διαρκή μας ανάπτυξη.

 

 

Πολιτική Ποιότητας Περιβάλλοντος Υγείας

Η πολιτική ποιότητας της ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Β. εκφράζεται με την καθιέρωση απαραίτητων προδιαγραφών, έτσι ώστε να παρέχει της πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και να ικανοποιούν της απαιτούμενες προδιαγραφές και τα απαραίτητα κριτήρια. 

Για να ενημερωθείτε για την πολιτική ποιότητας της ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Β. κάντε κλικ στον επόμενο σύνδεσμο: πολιτική ποιότητας

 

 

 Προσφορές
Δεν υπάρχουν προϊόντα.
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]